Time for some art #1

сряда, 13 май 2015 г.



Привет!
От днес започвам нова рубрика, наречена Time for some art. Време е отново да започна да пиша и да публикувам творби, рисувани от мен и любими художници. Тъй като избягвам да качвам мои работи (поради кражба на идея, или на цялата ми картина) не съм публикувала особено много неща, различни от скици или бързи драсканици на Фотошоп.
След прекрасен разговор с моя любима прекрасница, реших, че все пак ще е хубаво да започна споделяне на красотици, сътворени от мен, или някой друг. Нета се пренасити от скучни илюстрации тип tumblr, комерс и еднаквост. Жалко е, че хората рисуват подобни неща, само за внимание и популярност, пренебрегвайки собствения си стил и мислене. Бадум!

В първият ми пост ще публикувам портрета ми, който бе нарисуван от талантливата Адриана. Голям фен съм й, работите й са повече от страхотни. С нейно позволение ви показвам как ме видя тя през нейните очи и ръце. Графика и акварел:




Надявам се скоро да видите още нейни работи. Заслужават си, меко казано!


4 коментара:

  1. aaaa! Страхотна рубрика! <3
    И страхотен портрет!
    Ужасно ще се радвам да видя и твои нещица... Напълно те разбирам за кражбите, но се надявам да си намерила или да намериш начин да споделиш собствения си талант! Ако трябва - ще си плащаме! :))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хихихи, никакви пари не искам, Мери! Това не го правя с цел продажба. Други работи рисувам и продавам (лога, визитки и т.н. графичен дизайн основно). В дев.арт-а и тъмблр се краде яко, там вече нямам нищо качено, щото ми писна. Но тук ще чупя ръчички, ако нещо подобно се случи с моя работа, или такава на приятел. <3 Хохо!

      Изтриване