Design Bazaar

вторник, 12 май 2015 г.

Завръщам се в блог пространството с един пост, който седеше на драфт доста време. Седеше си и чакаше търпеливо довършването на новия ми любим сайт за пазаруване - Design Bazaar. Не мога да опиша, колко много се радвам, че има вече местенце, в което всеки български автор може да изложи творбите си за продажба. От дрехи, чанти, аксесоари, до детски столчета и мебели за дома.Виновника за Design Bazaar е моята талантлива приятелка и дизайнерка - Мина Голева. Помните нейните прекрасни клинове от играта, която направихме с нея тук. Именно тя събра  тези красотички на едно място. Всички неща там са хендмейд, прекрасни, уникални.. Аз лично съм си харесала половината сайт. Ще покажа част от любимците ми, които се надявам горещо да притежавам някой ден.

В момента тече игра в сайта. Ако искате да вземете участие посетете го и играйте за ваучер на стойност 100 лв., клин и 30% отстъпка в Design Bazaar.

Това беше от мен за днес, нямаше как да не споделя с вас, прекалено много вълнение ми дойде и мисля, че Мина е свършила страхотна работа, както и всички ужасно талантливи млади хора, които участват в него с вълшебните си прекраснотии!


Всички снимки са собственост на Design Bazaar.net
Няма коментари:

Публикуване на коментар