September Favs

вторник, 1 октомври 2013 г.

Септември отмина без дори да разбера. Много мразя, когато става така, чувствам се стара. (а точно в този момент сирените завиха над София..) Не съм се счупвала от пазаруване този месец, но ето няколко нови неща и някои по-стари, които са ми любимците за последните седмици.

Първо започвам с козметичните продукти.
Много съм доволна от спиралата на ГР - City Style, тъй като имам адски черни и гъсти мигли във всички посоки.. Тази успя да ги укроти, нанася се супер лесно и се маха супер лесно. Някъде бях чела негативни коментари по отношение за махането й, но аз нямам никакъв проблем с това.  За червилото нямам думи. Прекрасно е, цвят, плътност, всичко! Аз съм по-тъмничка и винаги нося по-тъмни тонове, а това червило ми пасва идеално! Няма да пиша повече за него, може да проверите блоговете на Мирсеа и Теди, които са писали ревюта за тази серия и специално за този нюанс (#70). Аз не съм съвсем бюти блогър. ;)

Това са трите нови попълнения, към останалите ми 2359587209573297.. лакове за нокти. Явно имам някаква мания, само купувам, а много рядко експерименирам да си правя някакъв по-различен маникюр от обикновен, едноцветен. Може би защото рисувам и постоянно го прецаквам ииии.. не ми се занимава. :D

 Като абсолютен и див фен на НИВЕА, смея да заявя, че това е най-великия душ - гел. Затова когато бях в Лили преди две седмици, почти се задавих, когато видях промоционалния стикер.. Касиерките ми се смяха, как се радвам за една туба душ - гел. Но.. какво да направя. :)

Продължавам с тези прекрасни обеци и герданче от Кърли Хендмейд. Те са подарък от приятеля ми. Купи ги от благотворителен базар в подкрепа на фондация I Can Too, който се проведе в края на месеца в бар Оранжево Небето. Имаше адски много крафти нещица, но аз съм заклет фен на Кърли и от доста време бях хвърлика око на тези "Пинкфойдски" триъгълници.

В началото на лятото започнах тази супер забавна и интересна поредица Скълдъгъри Плезънт. Това е четвъртата книга и нямам търпение да я глътна и нея. Ако обичате фентъзи, кримки и черен хумор - препоръчвам!!

Тази прекрасна якичка ми е подарък от още по-прекрасната Мирсеа, още миналата зима. Но този месец я нося доста често. Благодаря ти Деси, пак и пак!! За всичките невероятни неща, които правиш за мен! ^^

И завършвам този пост с новия ми HTC Desire 500. Преди няколко години спечелих HTC Wildfire S от някакъв конкурс във Фейсбук. Служи ми вярно, но вече едва се справяше с батерия, апликейшъни и т.н. Реших, че няма смисъл да давам към 200 лв. за поправки и ъпгрейдове, след като в началото на месеца излезе този нов и страхотен модел на HTC. Много съм доволна до момента от телефона, върши ми перфектна работа (тъй като често съм в движение и мобилния ми план е с неограничен нет, се сещате колко го ръчкам) и факта, че е с Beats By Dre ме радва изключително много!

4 коментара:

  1. Червилото ми изглежда мнооого сочно! Ням ням! Ще му хвърля поглед 100% .. оф този уолпепър! <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много е готино и за 3,50 лв.. направо си е феномен :D

      Изтриване
  2. Готини нещица, аз нещо не ми идват отвътре тези постове с фаворити и това си е..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами то е почти същото, като с "Новите придобивки" .. :) Както аз не мога да пиша бюти ревюта.. :D Но за всичко си има блогове ;)

      Изтриване