Тя

неделя, 15 септември 2013 г.
Тя е най-добрата ми приятелка. Тя е моята сестра. Тя е моята душа. Тя е моето сърце. Тя съхранява другата половина от моя мозък. Тя е целия ми свят.


Тя се казва Бояна. Запознахме се преди точно 11 години, на този ден, по това време. Още в момента, в който я видях, усетих нещо, което не може да се опише с думи. Онова нещо, в което си просто 100% сигурен. Любов, слънце, топлина.. това излъчва тя. 
Винаги е била до мен, винаги ще бъде. Сигурна съм, че дори след 50 години, ще тичаме с бастуните по парковете, ще ядем варена царевица (ако имаме зъби) и ще храним гълъбите и врабчетата. Както онзи ден, когато се върнах от Албания и не се бяхме виждали няколко месеца. Още си спомням как прекарахме цял ден на една пейка в Борисовата, с царевичка, комикси, подаръци и сладки, сладки приказки. Това беше един от най-прекрасните дни в живота ми, който ще помня вечно.
Не знам колко от вас имат щастието, да имат такъв човек до себе си. Да се разбирате с поглед, да знаете какво му се върти в главата само като го погледнете. Да знаете, че имате рамо, на което да поплачете, ухо на което да споделите, ръце, които да ви прегърнат и глас, който да ви успокои... Тооолкова години вече минаха, хора идваха и си отиваха, но тя винаги оставаше до мен. Толкова много я обичам, че направо ми се плаче от щастие.
Тя е талантлива, умна и забавна. Справя се с лекота с всяко нещо, с което се захване. Тя е адски красива. Тя е мила и възпитана. Отговорна, грижовна.. Тя е просто мечта! И си е моя. Никой, нищо, никога няма да промени мнението ми за нея, чувствата ми към нея. Ти си ми целия съзнателен живот. Даваш ми кураж, даваш ми сили да се боря, въпреки всичките гадости, които ми се случват. Даваш ми любов, подкрепа, щастие и светлина! Няма да спра да ти го повтарям - Обичам те! Винаги, винаги, винаги и завинаги!!!
Бони, ти си една цяла вселена, в която с неописуемо щастие се радвам да летя. Честити 11 години невероятно приятелство. Обичам те!

4 коментара:

  1. Стопли ми сърцето. И ме подсети, колко е важно да казваме на хората, че ни даряват с радост, че са важни! Да казваме. Не само да го мислим, но и да го изразяваме с думи и те да ги чуват, да ги "произнасят"(и така още повече да го осъзнават) в главата си, четейки/слушайки ни. И да преоткриват, че са още по-стойностни и прекрасни хора, отколкото са. И аз имам такава приятелка, Йори, и още днес ще я подсетя колко много тя означава за мен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. PS: и махни проверката на коментарите с кодове, защото леко подлудява :)

      Изтриване
    2. Радвам се, че има и други емоционални хора като мен, които държат да показват чувствата си на близките си. :)
      Проверката при коментарите е махната от много време, не знам защо ти е поискало на теб.

      Изтриване
  2. Много сте сладки! Пожелавам ви дори това приятелство да продължи отвъд този свят. Искрено и добронамерето ти завиждам :)

    ОтговорИзтриване