Weekly Update

събота, 20 декември 2014 г.

Ето че намерих време да седна и да напиша няколко последни реда за тази година. Всъщност, мисля да се опитам да направя пост INSTAyear, както миналата година, ноооо това не зависи от мен, както знаете.



Ново много... Ян стана на половин годинка на 13ти този месец. Развива се идеално. Голямо човече сте стане, тъй като в момента е с размерите на 9 месечно бебе. Вече е и месояден! Кашояден, пюреяден и т.н. :D Има нова мания да се прокашля, за да му обърнеш внимание. Мисля, че и горните две зъбчета скоро ще се покажат, доста е нервен тези дни и все дъвче нещо.

Празниците наближават! Бях в трескаво търсене на подаръци, особено за Ян. Искам първата му Коледа да е страхотна! Нямам търпение и да си отидем до Плевен, за да се видим с родата и малчо да се запознае с прабаба си и прадядо си. Жалко, че няма да имаме сняг за Коледа, но пък това е добре от гледната точка на пътуване в снеговете с бебе.


След Нова Година ще направя един масивен бебешки haul, защото нещата които Ян получи и ще получи са супер сладки и ми се иска да ги споделя с другите мами и бъдещи такива.

Забелязвам, че много блогърки агитират за благотворителност по празниците. Аз не се включвам точно в тази кампания, но от началото на годината съм дарила, подарила, изпратила доста дрехи, играчки и т.н. на майки и дечица в нужда. Не смятам, че трябва да се сещаме за това само по празниците. Бъдете добри през цялата година! Стремете се да подредите приоритете си, да помагате, да правите добро, дори в мини процийки... Не знам, имам чувството, че сме станали големи егоисти и мислим само за материалното. Едно бебче много променя тази гледна точка. :)

И тук искам да ви пожелая весели, топли, прекрасни Празници! Невероятно посрещане на Нова Година. Много здраве, усмивки и слънце! Макар и доста платонично, много съм се привързала към повечето от вас и наистина ви желая само най-доброто от сърце!

Това е от мен. Ще се видим другата година!




14 коментара:

  1. Прегръдки за вас, Йори! Весели и вълшебни празници ви желая от сърце! ♥

    ОтговорИзтриване
  2. Пожелавам ви да прекарате една наистина незабравима Коледа а и как бихте могли да я забравите все пак ще е първата на Ян,Ще чакам с нетърпение следващия пост догодина <3 <3 <3

    ОтговорИзтриване
  3. А пък твоят бебчо има най-сладката усмивка, която заразява и най-големите очи, които съм виждала. Голям да порасне!
    И Хари Потър! <3
    Весели празници!!! :)

    ОтговорИзтриване
  4. :) Така хубаво ми стана след като прочетох поста.. и с тази вълшебна музика <3 А бебчо колко е пораснал само.. сладкишче!!! Желая ви една прекрасна и незабравима Коледа..
    До догодина,хихи <3 <3 <3

    ОтговорИзтриване
  5. Весели празници, Йори! Бъдете все така обичащо се, щастливо, прекрасно и весело семейство! Поста много ми хареса, вдъхна такава топлота, уют и обич... Прегръщам ви!!! <3

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна Йори, весели празници на теб и цялото ти семейство и страхотна нова 2015 година! *прегръдки*

    ОтговорИзтриване
  7. да изкарате тези специални празници прекрасно. целувам ви всичките (гуш)

    ОтговорИзтриване