Weekly Update

понеделник, 13 октомври 2014 г.

Привет мили хора! Реших, че може би ще е интересно да започна да правя седмични ъпдейти (вдъхновено от любимата ми влогърка Хана Магс) за нещата, които ми се случват и така нататък.

Е, миналата седмица беше доста гадна. Половината мина в дъжд, а в другата в нищо правене. Общо взето - скука. Павел работи много и почти не се виждаме през седмицата (а понякога и уикендите) и сме си предимно двамата с Ян.


Той днес прави 4 месеца! И май го мъчи зъб! :D Голямо момче, бързичко расте! Вече се налага да го обличам с дрехи за 6 месечни..?! Но вече си играем, гука, пее си и всички онези сладички неща, които едва сега започват да се развиват с пълна сила! Дано и мускулите ми направят същото, защото 8 килограма бебе си е предизвикателство! :D


Благодаря на Антони, който от всички хора се сети за мен и ме изкара вчера за приятна разходка в претъпканата Борисова. Имах нужда да поизляза малко, но сама ми е леко скучно, а пък Ян не е много за разходки в момента. Така че, Тони, ти си пич! ;)
Та така, малко ми е тъпо в това отношение. Повечето хора си мислят, че след като имам бебе съм мъртва за социални контакти.. А е точно обратното. Именно сега имам голяма нужда от това. Но, здраве да е. Може би не съм толкова приятна компания вече.
Поне започнах да намирам време за рисуване. Толкова ми липсваше...

Мисля, че няма какво повече да кажа за изминалата седмица. Нищо интересно. Надявам се тази да е по-жива.
Оу! Да подсетя! Имате време да се включите в Giveaway-я ни с Мина, ето ТУК




8 коментара:

  1. Искам да му щипя бузкиииите, да го мачкам, да го гнявя!!!!!!! <3 <3 <3
    На втората снимка сте особено сладки и двамата.
    Голямоооо гуш от мен. И трябва да знаеш, че ако си бях в София, само с вас щях да излизам и точно ЗАРАДИ бебо :D :D :D :* /надявам се става ясно, че не е само заради бебо ;) Нищо, че сме се виждали два пъти само хахах :*/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Мери! Много миличко ми стана! Точно от това имам нужда! <3

      Изтриване
  2. Много сте сладки и двамата, Ян е най-хубавото бебе, което съм виждала, казвам го съвсем честно, след още няколко месеца вече ще си тичате, хаха, и може и със Зара да ги запознаем, да си играят:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами да, той още не е виждал куче (май) :D Ще бъде интересно! ^_^ Много благодаря за милите думи! И аз мисля, че Ян е най-красивото бебе, което съм виждала.. :D

      Изтриване
  3. Ах колко сте хубави,няма по прекрасно нещо на света от това да си майка <3
    Прегръдки от мен и Клериа за двама ви :)

    ОтговорИзтриване