Mamas & Papas

петък, 24 октомври 2014 г.

Тази публикация е посветена на любимата ми детска марка - Mamas & Papas. Публикацията не е спонсорирана, пиша я изцяло от мои наблюдения и собствено желание. Всички снимки са собственост на марката и са взети от Mamas & Papas Bulgaria и mamasandpapas.com.

Не знам до колко от вас са запознати с Mamas & Papas, но аз ги обожавам! Имат всичко, което може да ви е нужно за детенцето, от колички до играчки. И то не какви, а с уникален дизайн, качество и издръжливост.
Горе на снимката е лимитирана серия колички на Donna Wilso. Мой личен фаворит. Макар и да изглеждат доста деликатни за нашите софийски улици, количките на Mamas & Papas са доста здрави, маневрени и издръжливи. Определено обмислям да закупя лятна количка от марката за Ян на пролет. 

Другите любими продукти са дрешките и играчките. 





Това, което ми харесва в дрехите им е, че са страшно издръжливи, направени от качествени материи, не са инфантилни, с комбинация от брутални цветове и щампи.. а са супер стилни.






Играчките са уникални! Всяка изглежда, като бутикова, скъпа и персонално направена. Страхотен подарък за всеки мъник!

Mamas & Papas е марка, създадена от Дейвид и Луиза Скакетти преди 30 години. Най-приятното за мен, е че двамата са създали макрата, защото не са били особено доволни от бебешките продукти по това време. Така излиза, че Mamas & Papas произвеждат неща, които са създадени от родители за други родители. Може би затова всичко е толкова изпипано и прекрасно. Ян определено е щастлив от нещата си на Mamas & Papas. Все пак - удобството при дрешките е важно за детето, както и качеството. Нещо, в което никога не съм се съмнявала, когато става въпрос за тази марка.

Написах ви всичко това набързо, защото наистина съм впечатлена от всичко тяхно и макар и да е малко по-скъпа марка, всяка стотинка си заслужава! <3


5 коментара:

  1. Леле уникални са, останаха ми очите в играчките и количката, то и дрешките във всяко едно от нещата.
    Не бях чувала за тази марка, но ето че май ще пазарим като му дойде времето от тях :-)

    ОтговорИзтриване
  2. ако облечеш ян с ризка и вратовръзка, ще ти го открадна

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Значи като се видим следващия път, ще го крадеш.. :D

      Изтриване
  3. Ама наистина са очарователни!

    ОтговорИзтриване