Summer is over + update

четвъртък, 17 септември 2015 г.
Привет отново, мили хора! След голямо лятно затишие с Ян отново сме на линия, готови за нови блогърски приключения и игри!

Ако сте от София и сте се разхождали скоро в Борисова градина, сигурно сте забелязали как рязко изпопадаха листата от дърветата и зелената гама се смени с жълто-червената..
А лятото сякаш се изниза за минути. Ян стана на цяла една годинка, водихме го на първото му море, което си беше цяло предизвикателство.



Нека опиша с няколко изречения, какво е да ходиш с едногодишно хлапе на почивка.
Първо: Изобщо не е почивка. А тренировъчен лагер за нервите и търпението ти. Багажа който натоварихме в колата беше смехотворно много. Преносима кошара, стол за кола, количка, куфар с дрехи и чанта с играчки.. Това е само едната част, нашия багаж не го броя.. Цар Ян беше заел по-голямата част от багажника.
Второ: Борбата Ян да не рине и яде пясък и миди беше неистова. Във водата не искаше и да влезе с палеца на крака си.. А като се сетя, че му накупих пояси, лодки и какво ли не... Накрая просто се предадохме и го оставихме да се вихри и да ни прави на русалки.
Трето: Все пак си имаше и позитивните моменти. Няма как без тях. Морето и въздуха явно действат добре и на децата. Ян спеше адски много през деня. Това беше и нашето време. Да поспим, да поседим в градината и просто да си починем.

Ако мислите да ходите с бебе на море.. моля ви, имайте едно наум, че нещата няма да са съвсем розови.. :D


А като цяло лятото беше много приятно. Янче проходи много бързо, много е социален и обожава животните. Кучетата най-вече. Казва на всичко Баууу. :)

Та така, сега се готвим за есента и зимата. Нямам търпение да се въргаляме в купчини листа и да види и пипне сняг за първи път.
Искам да попитам и мамите с по-големи дечица от къде пазарувате дрешки за тях? Изключвам H&M, Zara Baby, Next и George, тъй като са ми добре познати.
Спирам с краткия ъпдейт и обещавам по-често публикуване тук. Благодаря на всички, които ми писаха, че им липсва скромното блогче, ще се реванширам за милите думи! <3


Няма коментари:

Публикуване на коментар