Bye bye 2013

неделя, 29 декември 2013 г.

И така, Робърт по-горе доста добре изразява моята позиция, относно новогодишните постове. Аз никога не правя планове, нито съжалявам за нещо, което се е случило. Целите си ги поставям целогодишно, за да ми е по-гадно! :D Честно.. нова година - всяка година. Не ви трябва календар, за да давате старт на решенията си! Затова, без такъв пост от мен.
Другото - имам лека промяна в дизайна на блога. За съжаление се наложи и да махна доста блогъри от листата си, поради липсата на интерес към тях. Просто не ме интересуват изцяло бюти блогове, снобария и некомпетентност. Моите радости в живота са други. Но.. кой - какъвто! :)
На всички обаче, искам да пожелая  весело изкарване на празничната вечер, продуктивна и слънчева година, по-малко тревоги и повече забавления. Бъдете здрави, засмени и щастливи! Ще се видим догодина!6 коментара:

 1. Хаха Робърт е мой човек! И аз за това си мислех...

  ОтговорИзтриване
 2. Повечето хора явно имат нужда от причина, за да подобрят живота си. Защото така е по-лесно. Но както и ти каза - целогодишнo, за да ни е по-гадно :D Весело посрещане!

  ОтговорИзтриване
 3. Най-добрата муцуна на Робърт :D
  Весело изкарване!

  ОтговорИзтриване