I ♥ CHRISTMAS TAG

вторник, 15 декември 2015 г.

Привет отново, мили хора!
Любимата ми Мери от Berry's Place публикува един от най-любимите ми тагове, а именно I ♥ CHRISTMAS TAG! Запретвам ръкавки, докато Ян спи и имам малко време за себе си! :) Аз също оставям тага отворен, нека всеки който иска, да го направи! ^^

1. Кой е любимият ти коледен цвят?
Хм... тъмно зеленото? Плюс червеното, разбира се. За мен е Коледа, когато тези два цвята ги има. Честно казано, не съм фен на златистите елементи и ги избягвам. Да има тъмно зелено и червено (и малко бяло), всичко ще ми е festive! 

2. Кой е любимият ти коледен филм?
Поредицата за Хари Потър брои ли се? Винаги си правя маратон, когато наближи Коледа. Също така обожавам A Christmas Carol (от 2009та ) и Love Actually.

3. Коя е любимата ти коледна песен?
4. Най-предвидимата (очакваната) коледна традиция?
Срещата с цялата ми (огромна) рода. Всички се прибират от краищата на света, от сутрин до вечер сме на масата, до камината, или на разходки из Плевен (там са бабите, там сме и ние!). Много ми харесва вечер, когато излезеш навън и те лъхва миризмата на студ и аромата от печките на дърва. Това ми е най-милото. Да съм със семейството ми.

5. Истинско или изкуствено е дървото ти?
Изкуствено. Никога няма да си купя отсечено дърво, нито такова в саксия. Елхичките много трудно могат да бъдат присадени и в повечето случаи умират. Има вече прекрасни изкуствени елхи на пазара. Много е депресиращо да гледаш скелети на елхи около кофите след празниците.

6. Пижама или шикозна рокля за коледната вечер?
Ами.. нито едно от двете. Пижама няма да облека вечерта, по-скоро сутринта, докато отваряме подаръците. Шикозна рокля и аз са две много далечни неща.. :D Пуловер + клин, или дънки. И задължително коледни чорапи!!

7. Кога отваряш подаръците си - на Бъдни вечер или на Коледната сутрин?
От известно време насам - на Бъдни вечер. Иначе в коледната утрин, както си и трябва според мен. Ян тази година ще си ги гледа на Коледа.  

8. Вярваш ли в Дядо Коледа?
Не.. но ще направя всичко възможно Ян да вярва в него, колкото може повече време.

9. Какво е коледното ти желание?
Всичките ми близки хора да са много щастливи и здрави. И ако може някак хората да започнат повече да се замислят за животните и природата (даа, да, знам.) Какво консумират, какво носят...

10. Правила ли си някога джинджифилова къщичка?
Не съм, но тази Коледа имам такава амбиция! Ако стане нещо изобщо, ще напиша пост! :)


11. Каква е мечтаната ти коледна дестинация?
По традиция сме винаги в Плевен. Но много ми се иска да прекарам празниците в Ирландия, Норвегия. Това са ми най-коледните места на земята!

12. Кое обичаш повече - да даваш или да получаваш подаръци?
Да давам, разбира се! Какво по-хубаво от това да зарадваш хората, които обичаш, да ги опаковаш старателно, да напишеш картичка... Еххх.. скоро, скоро!

13. Можеш ли да изброиш всички елени на Дядо Коледа?
Да! Кой коледоман не ги знае?! - Дашър, Денсър, Пренсър, Виксен, Комета, Купидон, Донър, Блитцен и Рудолф.

14. Какво е любимото ти коледно ястие или лакомство?
Джинджифилови сладки, меденки, сърмички, пълнени чушки, ментов топъл шоколад и още многооо, много!

15. Професионалист ли си в опаковането на подаръци или се проваляш гръмко?
Може да прозвучи малко тъпо, но да. Доста си ме бива и обожавам да опаковам. Огромна тръпка ми е да намеря перфекната хартия, панделки, етикети и картички. И когато опаковам всичко и ги наредя под елхата, доста често пускам по някоя сълза.. :D


1 коментар: